19 d’octubre 2011

Tot està llest per tal de començar a investigar

ei bateriadictes! aquí us passo els diferent tipos d'intel·ligència que ho ha a veure si pots trobar la teva:

-Lògico-matemàtica: si us agrada calcular, raonar , resoldre enigmes lògics, si feu càlculs mentals o jocs amb números, no tingueu cap dubte de que sou una persona amb  l'intel·ligència lògico-matemàtica.

-Musical: si teniu la capacitat de reproduir o apreciar ritmes, canteu bé, toqueu algun instrument musical,
 o assistiu sovint a concert no tingueu cap dubte de que teniu el que se'n diu intel·ligència musica.

-Cinètico-corporal: si us agrada fer esport, si us agrada el teatre, la dansa, i teniu la capacitat de controlar bé els moviments corporals, no tingueu cap dubte de que teniu  el que s'anomena intel·ligència cinètico-corporal.

-Língüística: si teniu la capacitat de progressar amb rapidesa missatges lingüístics, ordenar paraules i donar un sentit esplèndid als missatges no tingueu cap dubte de que una de les vostres intel·ligències es la lingüística.

-Visual-espacial: teniu la capacitat de percebre amb precisió el món visual-espacial, i de pensar en imatges, dibuixar, dissenyar, no tingueu cap dubte de la vostre intel·ligència és la visual-espacial.

-Naturalista: si teniu atracció o sensibilitat pel món natural, si us agrada jugar amb mascotes, la jardineria, criar animals o cuidar plantes sou una persona amb la intel·ligència naturalista.

-Intrapersonal: si teniu una capacitat d'autoestima i automotivació, teniu accés a la pròpia vida interior i capacitat de distingir les emocions teniu la intel·ligència anomenada intrapersonal.

-Interpersonal: si teniu la capacitat de percebre i comprendre les altres persones, es a dir, sentiu empatia per els altres, no tingueu cap dubte de que teniu la intel·ligència interpersonal.

Recordeu que podeu tenir varies intel·ligències múltiples.
Gràcies per visitar el bloc, pròximament posaré una entrada amb les qualitats que tenia com a jugador, estatura, dades del Michael Jordan etc.


1 comentari:

  1. la primera part de l'entrada és genial, el to que has fet servir és molt divertit i directe. no havia vist el video d'en jordan jugant a golf. bona feina!

    ResponElimina