27 de març 2012

Vídeo lliure!

Ei bateriadictes! avui us informo de que farem un vídeo lliure amb els col·legues de www.joaquinpazos.blogspot.com i www.josepromaguera4.blogspot.com , us invito a entrar-hi, no sabem ven bé el què farem en aquest vídeo lliure que ens ha encarregat el professor de "ViP" visual i plàstica, però podem intuir que serà quelcom divertit i segurament alguna películ·la de riure, ja us informaré més endavant bateriadictes.
                                                                                                                                                    SALUT!.

5 comentaris:

  1. sergi, com vam comentar a casse encara tenim molts gèneres per triar, per tant no savem amb seguretat el que volem fer, ja ens queda menys temps i per tant ho hauriem de decidir quan més aviat millor!

    ResponElimina
  2. jo crec que haurieu d'anar concretant...

    ResponElimina
  3. a mi em va agradar la idea de fer un cortometratge de ''terror'', però tenim masses idees bones i ho tindriem de de decidir aviat.
    També està be la idea aquella de Frank de la jungla dieu quina idea de las que vam proposar us agrada més.

    ResponElimina
  4. A mi m'agrada més la del terror! crec que pot sortir-ne alguna cosa interessant si ens ho currem, ja direu que voleu fer.
    La idea m'agrada perquè és de les primeres que vam triar i ho teniem una mica pensat ja, a més es pot interioritzar en aquesta idea i que qedi molt xulo!

    ResponElimina