29 de gener 2012

un petit descans

ei bateriadictes! després d'un petit descans, ja que no he tingut temps per publicar en el bloc gairebé aquest 2012 tornem amb totes les ganes del món per explicar-vos coses sobre la bateria, avui us explicaré que l'instrument amb el que tractem, la bateria, existeix des del 1890, la bateria fou la unió de els tambors, els platerets i el bombo, aquest instrument començà a popularitzar-se pels bars d'Estats Units, i el primer estil a interpretar fou el jazz, un estil que ara està un pèl oblidat per els bateristes, ja que quan pensem en aquest instrument ens vénen tot de estils, molts estils ens vénen al cap menys el Jazz


12 de gener 2012

dues paraules: és art!

quines sensasions us produeix aques video de Thomas Lang

10 de gener 2012

any nou, nous reptes!

L'any nou ha començat amb uns regals d'allò més inesperats, els "reis" m'han portat uns articles de bateria molt interessants aquí us els presento: 
Aquest és le primer regal que us ensenyo, és un pedal de la marca Premier molt xul·lo amb doble superfície de colpeig, la que jo utilitzo és la part negre perquè el so és mes sec i m'agrada molt més, és molt còmode s'ajusta a la perfecció amb el bombo, us l'aconsello.
Aquest va ser el segon regal, es un acoplament al charles o hit hat, queda a sobre dels plats i es fa servir per  donar diferents sons a la bateria, m'encanta no m'ho esperava i va molt bé, al principi costa saber fer-lo anar però al adaptar-te mola molt! s'anomena "Drum Tambourine".
Això son unes "escobillas" de la marca pro-mark, no sé utilitzar-les, es fan servir principalent per al Jazz poca cosa més sé de l'element així doncs que poc més us puc esplicar.
Per ultim m'han regalat un llibre anomenat "Manual para tocar la bateria", és fascinant tant per amateurs com novells inclus professionals, ésd'Eric Starr, el podeu trobar a qualsevol llibreria, i us el recomano de debò!