27 de març 2012

Vídeo lliure!

Ei bateriadictes! avui us informo de que farem un vídeo lliure amb els col·legues de www.joaquinpazos.blogspot.com i www.josepromaguera4.blogspot.com , us invito a entrar-hi, no sabem ven bé el què farem en aquest vídeo lliure que ens ha encarregat el professor de "ViP" visual i plàstica, però podem intuir que serà quelcom divertit i segurament alguna películ·la de riure, ja us informaré més endavant bateriadictes.
                                                                                                                                                    SALUT!.

22 de març 2012

Recomanable Todd Sucherman

Todd Sucherman és un bateria exel·lent el qual ara us passaré un vídeo, el que em sompren d'aquest bateria és que domina tots els estils i ara us ho demostraré, aquí teniu un vídeo molt recomanable!


20 de març 2012

Muse, nous reptes!

Ei bateriadictes! avui us porto un grup mundialment famós anomenat "muse", el qual m'he adonat que els ritmes de bateria d'aquest grup no eren els que coneixia, no eren convencionals, eren diferents, per tant vaig pensar que aprendrel'ls seria molt bo. Ara us passo un "drum cover" d'aquest grup d'en Ben Powell, un bateria excel·lent, aquí la deixo disfuteu-la!

15 de març 2012

En memòria teva Kurt!!

Ei bateriadictes! avui m'he aixecat amb ganes d'homenatjar a Kurt Cobain, el ex-cantant del grup Nirvana, el vull homenatjar perquè és un dels meus ídols, no solament per les grans cançons que va escriure sinó per el que va patir.
Kurt Cobain era drogadicte, i el dia en què havia d'anar en un centre de desintoxicació, després de passar un any amb dues sobredosis, es va tirar un tret al cap amb una escopeta.
L'enterrament fou públic i hi van acudir centenars de persones, però avui vull recordar aquest gran músic perquè s'ho mereix i perquè és un dels meus ídols amb una cançó seva, amb un doble sentit referit a les seva addicció.
Espero que us agradi! va per tu Kurt!!

14 de març 2012

Rock!

Ara us passo un vídeotutorial que hem fet amb un company de classe que es diu Joaquin Pazos i aquí està el vídeo ja em direu si us agrada!! 

13 de març 2012

PERDRO Y YO

Pedro y yo és un còmic de l'autor Judd Winnick, el qual va sobre la seva vida.
Pedro y yo tracta d'un dibuixant de còmics que s'arruina i ha de tornar a la casa dels seus pares ja que ha perdut la feina com a dibuixant, aquest dibuixant busca i busca feina però no en troba.
En un intent desesperat de sobreviure deicideix inscriure's a uns càstings per a un programa de televisió, un reallity show.Haurà de conviure amb una persona amb sida, li semblarà bé això? entrarà al programa?

05 de març 2012

Un bitllet de 50 euros!

Ei bateriadictes! avui us deixo un vídeo de l'assignatura de "visual i plàtica", ja em direu què us sembla!!

Un grup, un nou somni!

Ei bateriadictes!! com heu llegit en el títol parlo d'un grup, ara us explico el perquè del títol.
L'any passat al 2011 vaig quedar varies vegades amb un amic per tocar, el meu amic és guitarrista i jo bateria, vam quedar unes quantes setmanes als diumenges per passar-ho bé. Ens agradava molt quedar i vam pensar en muntar un grup, lalvors un altre amic meu es va comprar un baix i el meu company guitarrista tenia un altre amic que també tocava la guitarra però molt millor, i aquest passat cap de setmana vam quedar per veure què tal anava.
Les impressions van ser bones, anem molt ben compaginats, i les nostres espectetives son elevades, ara s'haurà de veure si seguim gaire temps i no ens separem, l'estil que toquem ve a ser metal, i sobretot molt semblant a Metallica o AC/DC a continuació us passo una de les cançons que estem treballant i que tenim previstes tocar, és d'AC/DC i es titula "Back in Black"


01 de març 2012

Uns quants dibuixets!

ei bateriadictes a veure si podeu identificar als personatges dibuixats:


questionari sobre el vídeoturorial

  1. Com titularé el meu videotutorial? El ritme bàsic de bateria: Rock
  2. Em cal posar un subtítol? En cas afirmatiu, quin? No em cal, penso que queda clar que vull ensenyar o com a mínim de què va el vídeotutorial.
  3. Què ensenyaré a fer? Ensenyaré el ritme bàsic de la bateria, que és el ritme de rock, i que és el primer ritme que t'ensenyen quan vas a aprendre at tocar la bateria.
  4. Tenint en compte que en el videotutorial cal que hi hagi, com a mínim, dues parts ben diferenciades, la demostració i l'explicació, quin contingut hi haurà a cada part? Al principi tocaré un ritme de rock bàsic, tot seguit en tocaré un de més complicat, i després ensenyaré a fer el bàsic i també explicaré com fer el ritme complicat.
  5. Quan ho enregistraré? Ho enregistraré el cap de setmana seguent
  6. És a l'exterior? Hi haurà molt soroll? És a l'interior ja que requereix la bateria.Respecte a la pregunte de si farà soroll?, jo crec que és evident, és una bateria, per tant si, hi haurà soroll.
  7. Què faré per aconseguir la màxima qualitat d'imatge i de so possible? Tinc una càmera de grabar amb la qual vaig grabar l'últim projecte, i pel que vaig veure el so es va enregistrar bastant bé i la imatge igual.
  8. Quina càmera utilitzaré? Una standart de gravar senzilla
  9. Em cal l'ajuda d'algú? De qui? De ningú.
  10. Hi posaré música? Quina? D'on la treuré? Posaré música pels crèdits i pel títol principal, la treuré de l'Ares.
  11. Què posaré als crèdits? Posaré altre cop el títol principal, diré per qui ha estat enregistrat o produït i l'URL del bloc.
  12. És bona idea incloure la URL del meu bloc als crèdits del videotutorial? Si, ja que d'aquesta manera faig publicitat del bloc.